Spiritueel Life Coach

Wat is een spiritueel life coach?
Een spiritueel life coach is iemand die je helpt om samen op zoek te gaan naar jezelf en naar de antwoorden op jouw levensvragen. We gaan op zoek naar antwoorden op de vragen ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat wil ik?’.

Hoe ik jou kan helpen
Als spiritueel life coach gebruik ik mijn helder weten, helder voelen en mijn intuïtie. Hierdoor ben ik in staat om goed te luisteren en waar te nemen, waardoor ik je kan helpen en begeleiden om de juiste richting te kiezen.

Hierna weet je wie je bent, wat je kan en wat je wilt en kun je op basis daarvan de juiste keuzes voor jezelf maken.

Waar kan een spiritueel life coach bij helpen?
Een coaching sessie met een spiritueel life coach helpt om bewust te zijn van de persoon wie je bent, wat je graag wilt en hoe je dat gaat doen. Een spiritueel life coach schakel je in voor o.a.

Weten wie je nu echt bent
Weten wat je talenten zijn
Weten wat je wilt
Meer zelfverzekerdheid
Anders naar een situatie kunnen kijken
De juiste keuzes voor jezelf kunnen maken

Sessie spiritueel/life coaching
Een coaching sessie duurt ongeveer een half uur. Wanneer iemand voor de eerste keer komt duurt de sessie wat langer. We maken dan kennis, bespreken je vragen en wat we gaan doen.

Ik vraag altijd om bewustwording en eventueel op te schrijven wat de coaching sessies je heeft gebracht. Dit vraag ik omdat we het doen voor het resultaat. Weten wie je bent, wat je kan en wat je wilt is het doel waar we samen voor gaan.